diumenge, 19 de gener del 2014

Fent xarxa gràcies a Larkin

La xarxa ja ho té això, penges un post sobre Larkin i, de cop, t'arriba un missatge com aquest:

Hello August Garcia,

After discovering your Philip Larkin film on Vimeo, I have just visited your 'Project Larkin' blog. Congratulations on the success of your Larkin musical settings! Unfortunately I don't speak or read Catalan  


i resulta que t'escriu des d'Anglaterra i que és el productor d'un cd titulat "All night north" que es va fer en homenatge a Larkin amb motiu del 25è aniversari de la seva mort (que jo ja vaig citar aquí -vegeu el menú lateral)  I, remenant per la xarxa ha vist el video que el Pep Puig ens va fer com a promoció del nostre espectacle Ran de les coses, i ha donat un cop d'ull a aquest blog i… En fi, s'ha interessat per la nostra proposta i li agradaria saber si les nostres versions de Larkin estan enregistrades. I jo li dic que no però que alguna cosa farem i que quan les tingui les hi enviaré. I mentrestant ell m'envia una còpia d'"All night north", que ara estic escoltant.





Xarxa vol dir això, connexió, enllaç, trobada.

Gràcies, James, pel teu interès. I gràcies també per la teva generositat. Estem en contacte.

I mentrestant, jo aprenc una mica d'anglès, i ell descobreix una mica més el català.

Tot gràcies a Philip Larkin!


Més endavant ja penjaré en aquest blog una ressenya del cd "All night north". De moment m'he pres la llicència de deixar-vos escoltar la versió de "This be the verse" ("Que aquest sigui el vers") que ha fet l'Edwina Hayes, una jove cantant nascuda a Dublin que ja ha actuat fent de telonera -entre d'altres- de… Van Morrison! 




2 comentaris:

  1. Això és fantàstic, fem xarxa, fem país fem poesia, fem Larkin.

    ResponElimina
  2. enhorabona, August. Ja tens més gent engrescada en un "nou eixam"...
    Una abraçada,

    muntsa

    ResponElimina