dimarts, 28 de maig del 2013

Avís: propera sortida destinació Larkin

Estàtua de Philip Larkin feta per Martin Jennings amb motiu del 25 aniversari de la mort del poeta.
Col·locada a la Paragon Station de Hull


Sí nois, ara sí. El Projecte Larkin comença la recta final. Si tot va com volem, aquest estiu esperem poder oferir-lo ja per algun racó del Penedès -o qui sap si més lluny. Després d'uns quants entrebancs domèstics que ens han fet aturar el ritme de treball, ara estem començant a definir els detalls de la proposta escènica. La musical i poètica ja està gairebé enllestida.
Estem tots molt contents del resultat final del projecte i creiem que -modestament- podem oferir un espectacle digne, a l'altura del poeta -no sé què diria ell, segurament sortiria amb algun comentari irònic sobre si calia tanta feina -tres anys des que vaig començar a posar música als primers poemes- per arribar fins aquí.

Nosaltres creiem que sí. A cada assaig, quan les seves paraules ens acompanyen, hi ha alguna cosa que es desperta entre nosaltres. Per molts cops que l'haguem llegit o sentit, cada cop els mots sonen nous, autèntics, plens de vida. I de sentits.

Com l'estàtua de Larkin que hi ha a l'estació de Hull, la seva ciutat, on va triar viure, el nostre projecte també arrenca a caminar amb pas ferm. El tren ens espera i surt aviat, molt aviat. Us avisarem quan sapiguem l'horari de sortida. Ens agradarà fer aquest viatge amb vosaltres. Ran de les coses.

3 comentaris:

  1. Moltes felicitats!
    Que tingueu un bon viatge i que no decaigui la il.lusió pel projecte.
    Fins aviat!
    Josep Maria Aloy (Manresa)

    ResponElimina
  2. Esperem frisosos veure-us, en algun racó del Penedès, o més lluny.
    Una abraçada,

    muntsa

    ResponElimina
  3. Gràcies, amics!
    Jo també espero el moment de poder-vos oferir el nostre Larkin.

    August

    ResponElimina